Désirée
Struijk

Lisette
Kraaijenhagen

Vanessa
Ouderdorp

Annick
van ArkelDésirée Struijk
Co-founder


Désirée is een echte visionair, ze ziet ontwikkelingen en trends al ver van tevoren aankomen en kan er bevlogen over vertellen. Ze is een autoriteit op het gebied van zintuigenmarketing, klantbeleving, vitaal ondernemerschap en verandermanagement. Met haar (mensen) kennis en ervaring is ze een inspiratiebron voor velen. Ze zet mensen op scherp en zit boordevol ideeën en ambitieuze toekomstplannen.

Lisette Kraaijenhagen
Experience Consultant Senta


Met haar passie voor marketing en klantonderzoek legt Lisette de verbinding tussen klantverwachting en merkrelevantie. Met 15 jaar ervaring in de Experience Economy weet zij als geen ander hoe een merk optimaal gebruik moet maken van zijn zintuiglijke iconen om hiermee de consument te boeien en te binden. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zorgen ervoor dat projecten het gewenste resultaat opleveren.

Vanessa Ouderdorp
Customer Experience Manager


Vanessa is een typische spin-in-het-web en werkt het liefst als creatieve verbinder, positief ingestelde organisator, coördinator en aanpakker in een betrokken team. Als verbinder kan zij verschillende benaderingen tot een geheel samenbrengen. Zij werkt doelgericht en oplossingsgericht met oog en oor voor anderen. Vanessa is een aanpakker en regelt wat er moet gebeuren. Zij kan zich goed inleven en vanuit dat oogpunt adviseren. Zij is een ontwikkelaar en vernieuwer die vooral in de beginfases van projecten of als innovator van een nieuw product van grote waarde is. Een idee tot leven brengen met een mix van emotie, passie en logica. Ook creatief (mee)denken, het organiseren en uitvoeren ten aanzien van communicatie uitingen is haar op het lijf geschreven.

Annick van Arkel
Junior projectmanager


Annick is de jongste telg aan de Senta belevingsboom. Tijdens haar studie Communicatie heeft ze veel onderzoek gedaan naar de verschillende invalshoeken voor klantonderzoek en klantbeleving. Bovenal is Annick is een professional en echte teamplayer, niet alleen binnen Senta maar ook in de verbinding van klanten en contacten binnen de diverse projecten. Contacten leggen en onderhouden is voor haar de drijfveer in haar werk. Ze is jong, werkt professioneel, is enthousiast, resultaatgericht, taakvolwassen en gedreven om het optimale voor de klant uit projecten te halen. Haar creativiteit, grote kennis en vaardigheden op het gebied van social media helpen haar hierbij. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken.


Blurr-it, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@blurr-it.com, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 67982573 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

© 2024 Alle rechten voorbehouden