Locatieontwikkeling en beheer

In Amersfoort heeft Blurr-it twee locaties op de Hoef, namelijk de Printerweg 10 en Databankweg 12. Beide kantoorlocaties zijn tegen de trend in volledig gevuld en het concept Smarter Talents is op deze twee locaties in de praktijk is gebracht.

Blurr-it ontwikkelt locaties naar eigentijdse en vitale concepten met meerdere geldstromen. Hierbij wordt gestuurd vanuit de doelgroepen en daarbij aansluitende functies. De locaties krijgen een thema, dat verbindend werkt en de doelgroep op meerdere manieren van de locatie gebruik laat maken. Bijvoorbeeld: wonen, werken, leren en recreëren. De functies worden volledig gemengd, waardoor er een interessant en vitaal concept ontstaat en er ontwikkeling mogelijk wordt op locaties die met een traditionele aanpak niet vitaal kunnen worden.

Hiervoor ontwikkelde Blurr-it drie concepten, die dienen als bouwblokken in de aanpak: SmarterTalents, Zin-Vol en Carimaud. Deze worden nu op locaties aangeboden als een intel-inside concept en worden ook zelfstandig opgezet. In sommige situaties doen we de projectontwikkeling zelfstandig en andere locaties lenen zich beter voor samenwerking met anderen. De aanpak ik flexibel, eigentijds, toekomstvast en economisch gezond. Ook ontwikkelen we gebieden en dragen we bij aan de visievorming van multifunctionele gebiedsontwikkeling.

Ja, ik wil graag in contact komen


Blurr-it, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@blurr-it.com, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 67982573 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

© 2024 Alle rechten voorbehouden